Zo zit jouw BH perfect

Met deze 7 tips zit jouw BH perfect en hoef je nooit meer een oncomfortabele BH te dragen.

 

Tip 1:
Je moet je schouderbandjes niet te strak aanspannen om de steun te krijgen waar je zo naar verlangt. De steun in een beha komt van een goed passende onderband - niet van de schouderbandjes.

Tip 2:
Als je onderband omhoog kruipt, of als je hem meer dan een centimeter van je rug kunt trekken, dan is het tijd om je opnieuw te laten opmeten.

Tip 3:
Het BH-front (stukje tussen je borsten) moet plat tegen je ribbenkast aanliggen. Als je een opening tussen je BH en je borstbeen hebt, probeer dan een grotere cupmaat.

Tip 4:
De onderband moet stevig om uw ribbenkast zitten. En de voor- en achterkant dient waterpas en evenwijdig aan de grond te zijn.

Tip 5:
De juiste bandmaat zit goed en beweegt niet, of je nu je armen omhoog houdt of naast je houdt. Probeer je armen op te tillen, als de onderband van je borst af komt, is de bandmaat te groot.

Tip 6:
De juiste cupmaat geeft je een gelijkmatige, afgeronde vorm.
De beugel moet volledig achter uw borstweefsel zitten. Je moet een mooie cirkel kunnen maken rond je borstweefsel.

Tip 7:
Er mag geen bobbel of beknelling onder de arm zijn en er mag geen gevreesde dubbele borst zijn. Als je borstweefsel uit je cup puilt, probeer dan een grotere cupmaat.

 

Wil je meer info over jouw perfecte vorm en maat, kom dan langs in onze winkel. Wij helpen je graag vrijblijvend aan die perfecte BH.