Hoe knoop je een pareo (= beachsjaal)?

Met de zomer voor de deur is het tijd om je strandoutfits te plannen.
En wat is een betere metgezel voor een dag aan zee dan een veelzijdige beachsjaal?
Beachsjaals zijn niet alleen functioneel om je te beschermen tegen de zon, maar ze kunnen ook een stijlvolle toevoeging zijn aan je strandensemble. Als je op zoek bent naar inspiratie over hoe je je beachsjaal kunt knopen voor een trendy look zijn hier een paar creatieve manieren om je beachsjaal te knopen:

De Wikkel

Dit is een eenvoudige maar tijdloze manier om je sjaal te dragen. Begin met het plaatsen van het midden van de sjaal op je borst, laat de uiteinden loshangen en wikkel ze vervolgens rond je nek. Je kunt ervoor kiezen om de uiteinden aan de voorkant te laten hangen voor een ontspannen uitstraling, of je kunt ze over je schouder draperen voor een meer elegante look.

De One Shoulder

Voor een vleugje bohemien chic kun je je beachsjaal over één schouder draperen, zodat hij net niet van je af valt. Dit geeft een ontspannen, moeiteloze uitstraling en is perfect voor een dagje luieren op het strand.

De Rok

Ja, je leest het goed - je kunt je beachsjaal zelfs omtoveren tot een trendy rok! Dit werkt het beste met een grotere sjaal. Vouw de sjaal in de lengte en knoop de uiteinden aan elkaar om een lus te creëren. Trek de lus over je taille en pas de lengte aan naar wens. Je kunt de uiteinden opzij laten hangen voor een relaxte uitstraling, of ze strikken voor een meer gestructureerde look.

Met deze creatieve manieren om je beachsjaal te knopen, kun je eindeloos experimenteren en je eigen unieke strandstijl creëren. De tekeningen bij deze blog zorgen vast voor inspiratie.

Geniet van de zon en laat je creativiteit de vrije loop!