Bikini Tips

Bikini tips

 

Welke bikini past bij jou?

Hieronder volgen een aantal tips waar je rekening kan mee houden tijdens het uitzoeken van jouw ultieme badmode.

Je hebt een buikje

Probeer eens een hoge taille slip. Of zorg voor een broekje met een versiering bovenaan zoals bvb. een ceintuur, touwtje of afboording. Je kan ook kiezen voor een badpak met plooitjes op de buikzone of met bvb een ceinture.

Je hebt dijen

Kies voor een losse short of hot pants. Vermijd de koordjes bikini’s. Of onderstukjes die heel hoog uitgesneden zijn. Kies voor een badpak waarbij de dijen mee zijn uitgewerkt. Denk aan de jaren 60-stijl. Heb je echter korte benen, kies dan eerder voor een hoger uitgesneden slip.

Je hebt een lang bovenlichaam

Kies voor een opvallende print. Zodat de aandacht op jouw lichaam in 2 stukken wordt verdeeld. Kies voor een badpak in 2 kleuren om de lengte te breken.

Je hebt een kort bovenlichaam

Kies steeds voor een bikini waarbij het topje en het broekje dezelfde kleur hebben. Ook bij een badpak kies je het best voor 1 kleur.

Je hebt een vrouwelijke poep

Kies voor een short met een leuke retro afwerking of kies voor een hot pants, zodat de ‘kaken’ van je poep in 2 worden verdeeld. Let wel dat je je maatje niet te krap koopt.

Je hebt een heel recht figuur

Zorg voor ruches op top en slip. Zo creëer je extra vormen. Probeer een badpak te vermijden.

Je hebt een diepe cup

Ga voor een volledig ondersteunende bikini met beugels. Let ook op beugels in het badpak of tankini.

Bescheiden cup

Zorg voor extra ruches op het topje van je bikini of voor extra franjes bovenaan het badpak of tankini. Hou het slipje zo eenvoudig mogelijk.

Je hebt rechte/brede schouders

Ga op zoek naar een halter-model. Zo wordt het schoudervlak gebroken door de touwtjes in de hals. Kies ook beter voor een breder stuk stof om te knopen, dan enkel een touwtje als je ook een diepe cup hebt.